ik had een gesprek met ’t genot
met de bevrediging van verlies
de ruiten waren kapot
toen ik er tegenaan blies
dus mijn kracht heeft toegeslagen
zonder genade of besef
ik voelde me behagen
met jouw klinkende verhef
eindeloze wegen zijn belopen
met keuzes en de splitsing
tot de twijfels er vanaf dropen
zonder enig goede oplossing..