In een keer
was jij er niet meer
Je kneep in het ziekenhuis nog in mijn hand
En vroeger speelden wij samen in het zand
We maakten af en toe leuke dingen
En af en toe gingen we liedjes zingen
Ik bleef ook wel eens bij jou slapen
En we gingen ook weleens tamme tukkels rapen
We gingen ook het alfabet opzeggen
En ook een puzzel leggen
O, lieve oma was jij maar hier
dan had ik tenminste weer plezier