Geen hoop
Hoop is weggeslagen, hoop over ons beiden
wij tweeën samen……alle dagen.
We moeten het nog een plaatsje geven,
Maar voor ons twee samen is er geen gezamenlijk leven.
Het vertrouwen is voor altijd geschaad,
Wantrouwen is in een relatie niet gebaat.
De realiteit zal heus wel erg pijnlijk zijn,
Maar leven in een relatie zonder eerlijkheid is niet fijn.
Ik hoop voor jou toch dat je een goede draai vind in je leven,
Dat je een liefdevol leven met je kinderen zult beleven.
Maar hoop voor ons twee is er niet meer,
Daarvoor deed wat er gebeurd is te zeer.