Wind ruist
Zachtjes ga je heen en weer
Verloren gaan je oude takken
Jouw bast geschonden
Verschoten kleur
Gapende diepe wonden
Op sterven na
Bijna dood
Toch tover je weer groen
Beelden die je hebt geëtst
Voor altijd,
Diep in mijn geheugen
Arie 07-04-2001