ik hou van jou,
zal altijd op je wachten in de kou.
hoop dat je nooit vergeet,
dat alles wat ik je vroeger aandeed.
niet slecht bedoeld waren,
maar we konden onze gevoelens niet bedaren.
nu zijn we terug samen,niet voor even,
maar voor men hele leven.
ik hou van je van bij de start,
altijd al recht vanuit het hart.
maar nu zijn we samen,
en kan niemand ons tegenhouden,
om van elkaar te houden.
khou van je met heel men hart,
tot men hartje ophoud met kloppen.
traantjes van geluk,
onze relatie kan voor mij niet meer stuk.
ik hoop dat we nooit meer moeten lijden,
en samenblijven tot het einde der tijden.
want lieverdje,ik hou van jou,
zoals het moeten zou.
en elke keer ik niet bij je ben,
mis ik je zoals in het bos een eenzame den.
*-*lieverdje*-* je bent mn ALLES!!!!!!!!!
*..jouw nickje..*