Ver langen
Ver hangen
Groot verschil
Nochtans, velen linken het met elkaar
Want hoeveel mensen
verhingen zich niet
omdat verlangens niet uitkwamen?
Nee,
Ik verlang nu ook erg
naar iemand
Heb ook al aan de strop gedacht,
of aan mijn vaders scheermes
Maar wat ik heb geleerd, een harde les
is
dat het leven verder moet
wat er ook gebeurt.