kom ik het maar in woorden uitdrukken
dan stond hier nu iets heel moois
maar mijn gevoel kan ik niet omzetten
en schrijven wat ik denk lukt niet
waarom is verliefd zijn toch zo
ontzettend ingewikkeld en moeilijk
alleen wanneer het wederzijds is
is het even mooi, heel even maar
de mooie momenten slaan vaak al snel om
in nare woorden en harde leugens
al zou ik dit alles voor je over hebben
jij ziet mij nog steeds niet staan
scheld me dan gewoon eens uit
zeg hoe erg je me haat
wordt boos op me
maar zeg daarna ook dat je van me houdt
dat je van me houdt
en dat je me niet meer kwijt wilt
al word je nog zo boos
maak het daarna maar weer goed
het gaat niet zoals ik had gehoopt
zoals ik had gedroomd zal het nooit gaan
er zijn mensen die zich ermee bemoeien
mag ik dan niet mijn eigen leven leiden?
laat mij maar even gewoon met rust
het komt dan wel weer goed
en ik kom bij je terug
al moet ik daar nog zo lang op wachten
scheld me dan gewoon eens uit
zeg hoe erg je me haat
wordt boos op me
maar zeg daarna ook dat je van me houdt
*ik wil jou in mijn leven... maar ik wacht wel!*