God, wist ik alles maar op voorhand
Alles gebeurt voor een reden
maar nu heb ik al mijn schepen achter me verbrand
Als ik wist dat alles zo zou lopen
Had ik niet verkeerd gekozen,
was ik niet gestopt met hopen
Als ik wist dat ik zoveel pijn ging hebben
Als ik wist dat alles zo zou zijn, met al die pijn
Als ik wist dat tranen kwamen
Door mijn keuze
Dan ging alles anders zijn.
*draai de tijd terug...asjeblief*