voor L.
ik vind het vreselijk om te zien
hoe jij eronder lijd
waar is de oude .... gebleven
die altijd vrolijke meid
ik vind het vreselijk om te zien
dat jij verdrietig bent
want om jou te zien huilen
is iets wat nooit went
ik vind het vreselijk om te zien
het gaat de laatste tijd ech slecht
en ik ben trots op jou als ik zie
hoe je ertegen vecht
ik vind het veselijk om jou zo te zien
ik zal je helpen, ik zal er voor je zijn
zodat jij jezelf weer kan vinden
en de toekomst mooi zal zijn.
(don't give up
luv & friends 4ever
hugs and kisses...)