geschrokken van de woorden
die gisteren werden gezegd
niet begrijpend wat
er wordt bedoeld...
veel gebeurt, weinig meegemaakt
ontzettend verwarrend
zo vlug, zo snel, zo ineens
en toch is het ontzettend fijn
geschrokken van het gedicht
de woorden die jij schreef
en die in mijn gedachten
verder bleven rondspoken
een berichtje op een vroeg tijdstip
lang moeten missen
maar erg blij met het feit
dat het er weer is
maar voor hoelang zal het blijven
en wanneer zal het weer gaan?
kan ik blijven hopen?
moet ik blijven staan?
ik blijf wachten
dat doe ik nu al een hele tijd
maar het wachten zal beloond worden
of houd ik mezelf nou voor de gek?
geschrokken van de woorden
die jij gisteren neerzetten
wat is er toch aan de hand?
waar moet ik een antwoord zoeken?
*2 dingen door elkaar, 1 onbegrijpelijk, 1 mooi...*