" De horizon der liefde "
Ik loop met jou naar de horizon
en krijgen warme stralen van de zon.
Daar waar de eeuwige liefde straalt
daar horen wij bij elkaar.
Er gaat voor mij geen dag voorbij
of zie je in mijn dromen dicht bij mij.
Ik wil dan enkel dat je naast mij ligt
de liefde die ik vond aan mijn zij.
Samen zoekend naar het eeuwig geluk
onze dromen kunnen niet meer stuk.
Een blik in jou ogen, zegt meer dan een boek
ik weet nu echt wat je bedoeld.
Voor ons is 't hier een paradijs op aard
wij horen voor altijd bij elkaar.
Die dag hadden wij niet verwacht
toch geeft de liefde ons naar hier gebracht.
Als ik in mijn leven veranderen zou
dan is dat alleen maar om jou.
Jij bent nu alles waar ik van hou
bij jou voel ik enkel die trouw.
Bij jou voel ik nooit meer verdriet
dat is wat jij nu ook verdient.
Mijn huilen verraden mijn stille verdriet
en wil je heel dicht, dat ik jou zie.
De warmte zakt
de zon verdiept
jou ogen zien
mijn stil verdriet.
Ik laat je nu
mijn liefde zien
Jij hebt die dan
voor altijd verdient.