je zegt dat je me niet vertrouwen kunt
maar wel op me bouwen kunt
is dat niet een beetje tegenstrijdig?
het doet me pijn
pijn dat je zegt
me niet te kunnen vertrouwen
maar dat heb ik mezelf aan gedaan
had ik maar eerlijk moeten zijn
in die tijd
die tijd dat jij en ik
wij waren
ik kon je altijd vertrouwen
maar durfde het niet
dat snapte je wel
maar ook weer niet
ik snap dat het niet makkelijk is
me nu ineens wel te vertrouwen
nu ik eerlijk ben
ben over mijn gevoel
dingen die gebeuren
dat zeg ik eerlijk
misschien een beetje laat
te laat
maar ik hoop dat je kunt begrijpen
begrijpen wat ik voel
voel voor jou
want ik hou nog steeds van jou
ik kon het niet
ik durfde niet
terwijl ik zoveel van je houd
ik kon het niet
niet toen we samen waren
en nu ineens
ineens komt alles er dan uit
ik snap mezelf niet
want ik weet dat ik vertrouwen kan
vertrouwen kan op jou
waarom deed ik het dan niet
geen antwoord, want ik weet het niet
ik wil het zo graag nog een kans geven
maar ik weet niet of jij dat kunt
(eigelijk weet ik dat wel..)
is het wel verstandig
want ik zeg
ik zeg; ik ben eerlijk
vertrouw me op mijn woord
want geloof me
ik hou nog steeds van jou
misschien wel teveel
dat ik echt wel inzie
inzie hoe alles nu ineens zo anders is
en dat het aan mij ligt
ik ben eerlijk
alsjeblieft vertrouw me nou...
*liefurt, geloof me al is dat missgien nu moeilik, ma geef me een kans om me te bewijzen...net zoals we die vrijdagaaf hadden afgesproken..please?*