Ze wil dat mes
wegleggen, voor haarzelf
Ze is de twijfels moe
dat ze niets kan
Dat het haar niet zal lukken
Dat ze mensen zal teleurstellen
Ze heeft niet door dat
haar vrienden van haar houden
Ze denkt dat ze het niet kan
Dat ze door de mand zal vallen
Maar ik,
Ik geloof in haar...