ik heb al tijden niets meer van je gehoord
je hebt me al tijden niet meer gestoord
met tijden bedoel ik natuurlijk een paar weken
maar met vroeger vergeleken
is dat een erg lange tijd
eindelijk laat je ons met rust
eindelijk word het verleden gesust
eindelijk geen last meer van jou
ik voel me opeens zo heerlijk vrij
ik ben daarmee echt zo blij
je bent al vaker ff opgerot
want dan hadden we weer eens mot
maar steeds kwam je weer terug
net als zo'n lastige kleine rotmug
maar ik denk dat je dan nu eindelijk echt verdwenen bent
maar jah,je weet maar nooit want er is niemand die jouw kent
maar zelfs al ga je weer bellen
om me allemaal onzin te vertellen
dan zal ik gewoon neerleggen
want wij hebben jou nix meer te zeggen
toch hoop ik dat je nu voor altijd weg bent en nooit meer terugkeert
misschien heb ik t je dan eindelijk geleerd
misschien heb je t dan eindelijk door,
misschien heb je t dan eindelijk gezien
dat mijn nieuwe papa veel beter is
mijn nieuwe papa teld voor tien
eindelijk rust, eindelijk een gezin
met 1 papa
met 4 kinderen en 1 mama
jij was wel geen vader maar jij vond dat jezelf heel goed was
totdat je eindelijk in mijn ogen las
dat je niets voorsteld
daarom hoop ik dat je nooit meer belt
eindelijk ben je weg
dat werd wel hoog tijd zeg!!