Wanneer ik weg ben en mijn gedachten zijn bij jou
Denk ik even aan wet er allemaal gebeuren zou
Als ik hier niet zat, maar lekker in je armen lag
Als jij daar nu niet was en ik je stevig in mijn armen had
Wanneer je weg bent en mijn gedachten zijn bij jou
Denk ik even hoeveel ik wel van je hou
Ik wil altijd bij je zijn, dicht bij jou, ver weg
Op een onbewoond eiland waar ik stilletjes tegen je zeg :
Ik hou van jou !!!