Lieve Pa!
Alweer drie jaar dat je van ons bent heengegaan.
Mis je nog iedere dag.
Wetend dat je ergens bent..waar je mischien nog meer mensen kent.
Zwaai af en toe naar jou.
Zeg je even gedag.
Mijn lieve pa.
Wie weet ben je aan het vissen,
Of aan het dromen..
Weet het je zal ook wel even hier willen komen.
Maar lieve PA blijf maar daar..
Hier had je weinig of geen zuurstof meer..
Dat deed me zo zeer..om jou zo te zien lijden..
Waar je nu bent hoef dat niet meer.
Voelend dat jij steeds bij me bent.
Dag lieve Pa..tot morgen