Ik vroeg jou afscheid van me te nemen
want jij voelt niet voor mij
wat ik voel voor jou
ik vroeg jou: verdwijn uit mijn leven
en laat niks meer van je horen
toch hoorde ik steeds je stem weer in mijn oren
je wilt me niet laten gaan
maar waarom is dat dan
intrigeer ik je
intesseer ik je
verliefd op me zijn doe je niet
maar afscheid nemen wil je niet
het doet pijn dat je me zo hoop geeft
want ik weet dat jou gevoel voor mij niet zou veranderen
daarom verdwijn uit mijn leven
zodat ik op kan houden met om je te geven
neem afscheid van me
het doet me pijn
maar tussen ons had nooit iets mogen zijn.