Het mooie van dichten
is,dat ze ziel en hart
ermee verlichten.
Zo gaat een stroom van
liefde en warmte
door je heen,
en het verdriet en pijn
uit het hart daarmee verdween.
Door dit alles geeft het
vreugde en geluk
in je zijn,
omdat deze gedichten
in dit leven mogen zijn...