Wat zou ik graag bij je zijn...
29-09-03
Ik, ik zou je willen zeggen
Iets belangrijks, iets dringends
Maar ook weer niet
Het is er al jaren
Ik, ik zou willen schreeuwen
Hulp vragen, en huilen
Maar ook weer niet
Na al die jaren vertrouwd
Ik, ik ken niet beter
Jou niet, mij niet
Nooit samen nooit