de afstand tussen ons
verplicht en gedwongen
een grote afstand
maar dankzij gevoel
toch erg klein
jij en ik, veel samen
altijd voor elkaar klaar gestaan
ook erg veel problemen
altijd uitgekomen
behalve die ene keer
die werd ons fataal
geen contact meer
dat was de oplossing
tenminste dat dachten ZIJ
maar wat ik ervan vond
dat werd eigenlijk niet gevraagd
ik had niets meer te willen
mijn mening werd niet gevraagd
en wat jij ervan vond
dat ben ik nooit meer te weten gekomen
of eigenlijk nu wel
ook jij zat er mee
de afstand werd stiekum toch erg groot
ben niet minder van je gaan houden
misschien zelfs meer
ik heb hier niet zelf voor gekozen
dat werd voor me gedaan
pratend komen we er wel uit
even samen zijn
al is bijna iedereen ertegen
ik weet dat ik het wil
en jij zegt dat jij het wilt
er is niemand die weet
hoeveel ik jou mis
op één persoon na, mijn meissie
zij weet en voelt
hoe erg ik jou al die tijd al mis
zij heeft de stap gezet
een 'afspraakje' gemaakt
zonder dat ik het goed heb gekeurd
maar ze voelde dat ik het wilde
en zo hoefde ik niet meer te twijfelen
morgen is dan de grote dag
ik ga jou weer zien
we gaan praten
voor het eerst in al die tijd
langer dan een jaar zonder jou
morgen, dankzij haar
het afgelopen jaar was zwaar
maar ik heb me erdoor heen geslagen
ik ben op eigen benen gaan staan
ben een eigen leven gaan leiden
maar je bent nooit uit mijn hart geweest
in mijn hart staat jou naam
op een heel speciaal plekje
en hoe erg het dan ook mis is gegaan
daar kunnen we niemand de schuld van geven
we moeten leren leven met deze situatie
en ook al mag het dan eigenlijk niet
ik kan er super veel problemen mee krijgen
maar morgen is de grote dag
morgen gaan wij praten
we mogen weer even samen zijn
en de tranen blijven maar stromen...
één iemand in mijn leven gehad
het is totaal mis gegaan
maar door mijn meissie in mijn leven
gaan wij morgen weer even samen zijn
zij is voor mij zo belangrijk
al zou mijn leven nu een hel worden
al zou er een zwart gat ontstaan
laat dan alsjeblieft
haar altijd bij me zijn
want zonder haar kan ik niet meer!
*hou het meest van jou meis... en thnxx! morgen... dubbel*