Wanneer ik 's avonds slapen ga
De lichten schijnen in mijn straat
Ik kan niet slapen, ik ben doodmoe
Uiteindelijk vallen mijn ogen dan toch toe
Ik zie in mijn dromen hoe ge nog luistert naar mijn verhaal
Het zijn die tros bloemen die ik je gaf op die schaal
Wondere dingen komen voorbijgevlogen
Zichtbaar in mijn halfverwijde slaperige ogen
Ik zie thans die spanning ontstaan in uw leven
Misschien mocht dat wegsturen nooit mogen wezen
U zei me, wij zijn verloren voor elkaar
Het is niet te geloven, maar toch is het echt waar...
U had van dat mooi kort haar
Alles wat u vroeger vertelde, het was waar
Ik was tevreden, maar deed soms raar
Zo ben ik moeten gaan, echt waar....
En als ik weer aan de dag begin
Half uitgeslapen en niet goed gezind
Het leven gaat terug zijn gewone gang
Mijn nachtdroom is van geen enkel belang
Echt waar...
twoaene