Het moment dat alles keerde,
ik dacht dat ik droomde
de bomen leken slangen
verticaal staand in de lucht
Ik dacht te vliegen,
niet door wolken, maar door
een eeuwig bloemenveld
waar geweld niet kon bestaan
Zo mooi, het was zo mooi
het was de waarheid,
geen gerucht
kon verder dan het al liep
en mensen scheeuwden
een enkele met een kleine zucht
was dit mijn droom?
Het leek verder te gaan, maar loom
zo loom,
dat het te vreemd was om waar te zijn
wat was het dan?