Vandaag voel ik me heel verward
Omwille van mijn gebroken hart
En jij dan, hebt gij geen schuldgevoelens
Waarom hou jij uw hoofd zo koel
Waarom voel je niets meer voor mij, het is van geen belang
Alleen maakt ge me bij het doorsturen een beetje bang
Dan straks komt voor u de nieuwe man
Ik weet het zekers u kende reeds uw nieuwe vlam
Je was een toffe vriendin
Nooit was er last, u was oprecht
Nu heb ik nog verdriet te delen
Maar dat kan u weinig schelen
twoaene