Muziek zachtjes op de achtergrond
Sluimerend van het ene naar het andere liedje
Keltische teksten afgewisseld met grindcore
~*~
Ach.. wat maakt het ook uit
Ik ben moe… zo moe…
Kheb geen energie meer
Kwil naar bedje toe
~*~
Denkend aan jou, mijn lief
Ik wil slapen in jouw armen
Zachtjes op jouw dromen schommelen
~*~
Ach… wat doet het er ook toe
Ik moet nog even op morgen wachten
Maar ik wil het allemaal niet meer
Steeds weer mijn verlangens verzachten
~*~
Hopend op een berichtje, een mailtje
Ik zal zelf zo meteen wel iets sturen
Want ik mis je zo ontzettend erg :(
~*~
Ach… wat heeft het nut
Om steeds maar weer te zeuren
Ik zie je toch wel elke week
Zodat we elkaar weer op kunnen fleuren
~*~
Muziek zachtjes op de achtergrond
Sluimerend van het ene naar het andere liedje
Keltische teksten afgewisseld met grindcore