Heb het gered.
Zondag naar brabant geweest..
Dat is voor mij heel wat..durf niet zo ver van huis!
Was vandaag nog helemaal abuis.
Ontzettend moe na die voor mij lange reis.
Mijn hoofd nog vol gedachten.
Pa en Moe van waren 45 jaar getrouwd!
Gezellig heel de familie gezien.. Het oudste kleinkind alweer bijna zestien.
De kleinste alweer een paar maanden.
Geknuffeld,gekroeld..en elders klonk een lach.
Pa en Ma mijn schoonouders..hoop dat jullie
hebben genoten.
Moet er altijd weer om lachen..heb jullie toch nog even
een kus gegeven..
Komt niet zoveel in de familie voor!
Daar trek ik me niets van aan..
Heb het dus gisteren ook weer gedaan.
Hopend dat we nog lang van jullie mogen genieten..