ik zit in de kamer
alleen maar muren om me heen
geen deur
geen raam
geen lampje dat nog brand
het is op
donker
en zo alleen
ik voel je warmte
maar de kracht is weggetrokken
ik ben bang
ik zet door
voor alles om me heen
maar voor mezelf nog niet eens
ik leef
voor jou
voor hem
voor alles en iedereen
maar ik
ik voel me weer zo leeg
het maakt me bang
bang voor alles wat nog komt
wat nog verder zal gaan
het is zo donker
zo benauwd
met al die muren om me heen
ineens
ineens sta jij daar
heel dicht bij mij
en gaat het lampje branden
de deur staat open
ik vraag me af
af waarom jij dit voor mij doet
je bent mijn friendin
en dat zegt al genoeg
ik ben nog bang
maar het is niet meer donker
het zonnetje schijnt
voor jou en mij
ik ben blij
blij voor jou
en blij voor mij
het lampje is gaan branden
en dat doet me goed
je bent weer in mijn leven
ik heb weer alels om me heen
wat me al die tijd zo goed doet
ik ga door
ik vecht voor het licht
ik laat het donker achter
en de muren die gaat dicht
*soms is het moeilijk om door te gaan, maar er komt een moment dat je inziet dat er mensen zijn die van je houden..*