Vergeten
Vergeten m'n verstand te gebruiken
Niet alles doorstaan
Maar wel doorgeleefd
Gekleurd einde
Van mijn zwarte weg afgeraakt
Waarheen dan
Ook al vergeten
Of, misschien wel nooit geweten
Hoop op herinnering
Willen herkennen
Afwachten tot de oplossing
Als die er is
We zullen zien