jij....
ik was al jaren op je verliefd. je zat zelf niet bij mij in de klas.
toen ik hoorde dat mijn beste vriedin jou liefje was.
mijn hart brak,als porselijn op een koude grond.
mijn ogen stonden vol water,als een rivier die overloopt.
mijn handen beefden,als een vis die spartelt.
mijn benen trilden, als mijn hart die daarvoor voor jou
klopte.
mijn vriendin.........
weet er nog steeds niets van.
wat ben ik eenzaam.
mijn liefde voor jou blijft,
maar mijn vriendschap met HAAR verdwijnt.
elke dag kijk ik uit naar school.
weet je waarom?
omdat jou vriend me dan misschien vertelde dat het uit was met HAAR!!.