Zo veel dingen om aan te denken,
Zo als wat jij mij zal schenken.
Maar sommige dingen zijn te erg,
Alsof je springt van de top van een berg.
Tegen al die gedachten,
Helpt niets om die te verzachten.
Ik denk alleen maar aan jou,
Te bedenken hoeveel ik van je hou.
Maar dat kan ik niet,
Niet nu, niet toen, zoals je me ziet.
Het doet te veel pijn,
Om bij jou te zijn.
Misbruik gemaakt van mijn gevoelens,
Wat ik bedoel en..
Jij wist het,
Dat was geen goede zet.
Hoe jij deed tegen mij,
Ik weet nog precies wat je zei:
Waarom negeer je mij?
Dat is wat je zei.
Ik dacht:
Laat maar, als je me niet mag.
Het was alsof het op mijn gezicht stond geschreven,
Je zei dat je er mee kon leven.
Ik zie je niet meer,
Dat doet me geen zeer.
Al die gedachten zijn weg,
Omdat ik het erbij neer heb gelegd.