Soms zijn er van die slechte dagen
En dan heb je wel duizend en één vragen
Wie ben ik, waar kom ik vandaan?
Zal dit slecht gevoel ooit overgaan?
Denk dan aan diegene die je leef heeft
Aan diegen die om je geeft
Die jou aanvaardt zoals je bent
Want dat ben ik, die je wel kent.
Ik geef zielsveel om jou
En k zeg het, ik zweer je eeuwig trouw
Ik zal er zijn wanneer je er om vraagt
Goede of slechte dagen, het kan geen kwaad
Want ik hou van jou!