Opa......
Ik ga vol blijdschap en verdriet naar bed
Want het is tijd voor het gesprek
Het gesprek met de maan
Vragen hoe vandaag bij jou is gegaan
Heb je gelachen heb je je vermaakt
Of heb je iets ernstigs meegemaakt
Opa,hoe voel je je vandaag
Ja , dat is de blijfende vraag
Opa, kan ik je even spreken
want alles is blijft een vraagteken
Een minuutje dat ik met je deel
Maar nee dat is al te veel
Ik sluit zachtjes mijn ogen weer
Want de maan zegt niks meer
Was dit gesprek wel iets waard
De maan heeft niets gezegd,niets verklaard
De maan heeft niks over je gemeld
Nee niets heeft de maan mij verteld
Liefs fatima .......