Voor Don
Als je me ooit verlaat
dan zal ik huilen
want ik zou m'n beste vriend verliezen
Als je me ooit verlaat
dan zal het enorm veel pijn doen
en ik zal huilen
maar niet voor lang
want wat je me leerde
vergeet ik nooit meer
Als je me ooit verlaat
dan zal ik niet elk beeld aan jou
verbannen
nee, daarvoor ben je me te waardevol
Als je me ooit verlaat
zal ik je niet vergeten
al zou ik willen
ik zou niet kunnen
want je zit binnenin mij nu
Ik huil
want je wil me verlaten
Als ik je ooit nog eens tegenkom
gelukkig samen
samen gelukkig zelfs
met een ander
Dan zal ik jou aanspreken
"Schat, ik hou nog steeds van jou"
Op mijn manier
zou ik dat zeggen...in alle stilte
Winnen is verliezen
is verliezen ook winnen...?