Eenzaamheid is mooi
Wanneer je wacht
Op iemand waar je naar smacht...
Al de liefde die jij me geeft
Is meer dan een meisje nodig heeft
Je bent heel erg lief en ook nog mooi
En ik wacht met smart op het voltooi
Van de puzzel waar alle stukjes al van zijn
Al liggen ze nog door elkaar op een verlaten plein
Een plein, de ontmoetingsplek in mijn dromen
Waar al mijn wensen in dromenland reeds uit zijn gekomen
Jij liet mij voelen wat echte liefde is
En daarom Leo, om jou dit zoet gemis.....