mijn haar kwam niet zo goed uit tegen het behang
ik stond daar alleen, voet op de stang
kei-strakke broek
elk gevoel zoek
van m'n lippen...
ik zagggie wel kijken hoor! Ben niet gek
voelde je ogen branden in mijn nek
waar ik over heen ging
ik weet nu 1 ding..
nooit je lever in jenever dippen!!!