In de kantine ontmoette hij Martine
en onmiddellijk vergat hij zijn droge Martini.
Hij liet er geen gras over groeien,
want hij voelde duidelijk iets bloeien.
Tijdens het dineetje bij Van der Valk
pinde hij roekeloos zijn pasje over de balk.
En na de koffie zei hij luidop:
" Nu naar de manège in galop ".
Zij : "Liefste voordat wij gezellig gaan paardrijden
wil ik je vooraf iets belangrijks belijden ".
"Ik heb een ingrijpende verbouwing achter de rug
krabbel je nu dan meteen terug?"
Hij : Wel nee, lieve Martine doe toch niet zo dom
voor mij geldt hetzelfde, maar dan andersom ".
© kenart