ze zeggen wel eens
laat het achter je
maar hoe kan dat nou
met zoveel vragen open
geen antwoorden
en dan moet ik
alles maar achter me laten
ik wil wel opnieuw beginnen
maar met hem in mijn leven
hij mag zijn plaats niet verliezen
diep in mijn hartje
draag ik hem altijd bij me
lieferd, we hebben beide
zo ontzettend veel fouten gemaakt
maar eigenlijk
is het onze schuld niet
het is helemaal uit de hand gelopen
niet door ons
door hem, hij was het kwaad
hij deed ons dit aan
hij wilde ons uit elkaar hebben
en het is hem gelukt
maar nooit 1 seconde uit m'n gedachte
nooit 1 seconde ben je weg geweest
zoveel haat op je afgevuurt
heel veel slechte dingen gezegt
ik haatte jou
helemaal niet achteraf, ik hou van jou
was vaak boos op je
ik kon niets meer hebben wat je deed
wilde niets meer met je te maken hebben
maar eigenlijk wilde zij dat
wij samen, heel erg sterk
maar niet meer samen
ik ben blij dat ik weer even
met je samen heb mogen zijn
misschien voor één keer
misschien nog vaker
maar één ding weet ik nu zeker
ik hou nog zielsveel van je
*hoe dan ook, het is niet ONZE fout geweest...*