Soms
wil ik wenen,
wenen van
verdriet dat
jij er niet bent!
Soms
wil ik staren,
Staren in
jou ogen
die als
een mooie rode klaproos
telkens open en
toe gaan!
Soms
wil ik schreeuwen,
schreeuwen van
de pijn die
jij verricht!
Soms
wil ik praten,
praten met
jou stem die
muziek bij me afspeelt!
Soms wil ik slaan
slaan van
de woede die
jij bij me opkweekt!
Soms wil ik knuffelen!
knuffelen met
jou zacht lichaam dat
zo als een pas
geboren baby is die
ja nooit meer wilt loslaten!
Jij bent zo verschillig!
Te verschillig om
met woorden je te beschrijven!