De regen valt,
als mijn zelfvertrouwen
als mijn zekerheid
als mijn persoonlijkheid
De hagel klettert,
als gedachten
als ideeen
als angsten
In m'n hoofd
Uiteindelijk neemt de wind alles mee
om later.......terug te keren
Dan schijnt de zon en heb ik alles terug,
alles wat mij ik maakt