Liefje, ik ben niet boos
M’n reactie was niet terecht
Ik had niet zo mogen reageren
Want ik weet dat je wil stoppen
Jij weet dat ik trots op je ben
Dat je wil proberen om
Je verslaving (sorry meiske)op te geven
Voor jezélf, niet voor mij
Je hoefde niet te schrikken
Van m’n reactie vannacht
Ik was denk ik gewoon gefrustreerd
Omdat het nu pas doordrong,
Dat je het zélf moet doen
En ik je niet kan helpen…