je verjaardag zou een dag moeten
zijn waar je naar uit kijken.
je verjaardag zou een dag moeten
zijn om nooit meer te vergeten.
maar ik kijk altijd uit naar de volgende dag.
Ik wou dat ik het over kon slaan,
ik wou dat ik het geheim kon houden voor iedereen.
Vooral voor me vrienden, hun kijken er altijd naar uit !!
maar geen van hun kan begrijpen dat ik er altijd tegen op zie dat ik geen kadotjes wil en dat ik niet van die poes pas hou.
Ik voel me gevangen op de dag 24-02 en dat zal nooit meer veranderd.