het was een synaptische fout
of een biochemisch proces
in iemand waar je van houd
met depressie een chronisch absces
laat haar gaan we zorgen voor haar
harde woorden in een verloren strijd
het duurt misschien maar een enkel jaar
we waren haar veel langer kwijt
waar hoop is is meestal leven
dat is een regel waar ik me aan houd
het gaat nu en dan iets beter
't doet me niet veel
door de pantser die ik heb gebouwd
synapto of biochemisch
't laat me soms verdomme koud