gedachtes, honderden gedachtes
ik wil ze niet meer denken
dromen, honderden dromen
ik wil ze niet meer dromen
dag en nacht denk ik nog aan jou
waarom? je bent het niet waard....
ik zie uit naar de dag, dat ik met een lag
naar je kijken kan en mijn hart niet breekt
van pijn....die jij me hebt aangedaan!
de zon gaat weer schijnen....
kuss