Waarom bestaat er verdriet,
waarom bestaat er pijn,
waarom zijn het vaak de lieve mensen die er de dupe van zijn.
Waarom wordt het juist die mensen allemaal aangedaan,
ik kan niet snappen dat juist die mensen in de kou komen te staan.
Veel gedichten van mensen die het voor een ander allemaal zo goed bedoelen,
waarom moeten de mensen met het hart op de juiste plaats vaak de pijn weer voelen.
Dit gedicht is voor al die onzekere mensen met dat verdriet en die pijn,
voor al die lieve mensen........................
ik zal er altijd voor jullie zijn.