mijn ogen die stralen
maar stiekem een traan
achter de brede lach
schuilt een hoop verdriet
ik spring een gat in de lucht
doe leuke dingen heel de dag
maar eigenlijk wil ik huilen
gelukkig is er niemand die het ziet
je hebt zoveel met me gedaan
je hebt zoveel voor me gedaan
ik wil zo graag weer bij je zijn
mijn ogen die stralen
maar gelukkig ben ik niet
ik ben terug in je leven
dat maakt me blij en doet me verdriet
ik spring een gat in de lucht
maak vrolijk een babbeltje
we waren weer even gelukkig samen
maar niemand diet het weten mag
je hebt zoveel voor me betekend
je bent heel mijn leven geweest
ik wil zo graag weer bij je zijn
*zo'n schuldgevoel, zo verdrietig en zo klein... ik wil gewoon weer bij je zijn! ik wil mijn mond opendoen... maar is dat verstandig?!*