pijn , verdriet ,
waarom zien ze het niet
ik voel me zo leeg
moe gestreden
het slaat allemaal tegen
het zou zo mooi kunnen zijn
met mijn geliefde knus en fijn
maar.....
daar is het weer de verleden tijd
het wil niet wijken
het moet nog slijten
maar waarom......
waarom gaat het niet zoals het moet
alles delen, alles op papier
scheiden en dan weer plezier
blijkbaar kan dit niet
mijn ex doet veel teniet
hij wil niet inzien dat het zo niet gaat
dat hij voor problemen zorgt als hij dit leven niet laat
en zo sleurt hij me mee de diepte in.....
maar toch ,
als ik heel goed kijk
zie ik daar in de verte
een klein lichtje
het lichtje van mijn nieuwe leven
van geven en nemen
en daar kijk ik naar uit
naar het einde .....
en het nieuwe begin