Margot,
16 jaar waren wij een paar
Met ups en downs in elk jaar
De laatste jaren, om 19.00 uur ging je naar bed
Was je echt moe of deed je dat met opzet?
Mijn eenzaamheid verdrijven door te chatten met andere vrouwen
Ze hielpen mij met rouwen
Van intimiteit heb je al jaren niet meer gehoord
Doe het maar lekker zelf was altijd je antwoord
Praten met jou had geen zin
Dacht je ook wel eens aan ons gezin?
Ik kreeg geen aandacht meer van jou
Dus ging ik het onbewust zoeken bij een andere vrouw
Ik ging weg, je houdt nog veel van mij
Ik heb er nooit iets van gemerkt, maar dat was toch wat je zei?
2 maanden later leerde je hem kennen, die andere man
En ik krijg nu een veeg uit de pan
Opeens ben ik na 16 jaar vergeten en heb ik nooit voor jou bestaan
Terwijl ik 16 jaar voor je gezorgd heb en voor je hebt klaargestaan
Waarom nu al die haat en wraak?
Jij hebt toch ook ons huwelijk stuk gemaakt?
Als mensen scheiden zijn er twee fout
Hoe de kinderen zich voelen, dat laat je koud
Nu is het echt voorbij, we gaan uit elkaar
Het is pijnlijk, na 16 jaar, maar waar!!
Dave