Ik ken je nog niet zolang,
Maar toen ik je voor het eerst zag..!!
Elke keer zag ik je op de gang,
Ik kijk steeds naar je lieve lach.
Toen kreeg ik je e-mail adres,
Ik was helemaal blij,
Ik denk steeds aan je in de les,
Misschien is er wel een andere zij.
Mij hart slaat over als ik jouw tegen kom,
Ik weet niet wat ik voor jouw voel,
Ik voel me behoorlijk stom,
Maar je bent gewoon super cool.
Jammer dat ik je niet zo vaak zie,
Ik wil je beter leren kennen,
Veel vragen wie je ben en dan zeg ik: “hij daar!, die!”
Ik moet nog steeds aan mijn gevoelens wennen.
Ik wil je nog zoveel vragen,
Ik wil alles van je weten,
Maar steeds stel ik het uit tot de volgende dagen,
Maar al die vragen ben ik zo weer vergeten.
Ik weet niet wat ik hiermee wil bereiken,,
Ik vind je gewoon heel erg lief,
Ik loop toch maar te zeiken,
Dan stop ik nu deze brief.