Ik hou van je
Weet je dat?
Ik zeg het nu zó vaak
Dat het niet meer echt klinkt
In mijn oren
Maar hoe moet ik het je
Duidelijk maken dat
Ik het meen?
Wat moet ik doen om
Het je te laten geloven?
Ik heb je gezegd:
“Ik vind je mooier
dan de maan, liefje”
En dat méénde ik, maar
Geloofde je me?
Die keer dat je bleef slapen
Heb ik naar je gekeken
De glooiingen van je lichaam
Ik wilde ze aanraken
Volgen met m’n vingers
Maar ik hou van meer
Dan alleen van je lichaam
Je laat me trillen
Als je naar me lacht,
Met me praat
Je geeft me vlinders
En de liefde als
Je blik de mijne vangt
En je na een tijdje
Weer vlug weg kijkt
Ik heb altijd gedroomd
Van een prachtige wereld, op wolken
En liefje, weet je…
Die heb ik gevonden nu,
Door jou…