Ik probeer je jaloers te maken..
mijn zoete wraak,
Ik wil jou keihard raken,
midden in je gezicht,
en alleen maar voor de talloze keren
dat ik voor jou ben gezwicht
En wat ik al niet wil doen,
voor al die keren dat jou ogen,
die spiegel van je ziel,
mij glashard bedrogen
Ik kan het niet uitleggen
er bestaan geen zinnen
om alles wat jij loog, naar waarheid uit te leggen...