Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Voor Altijd
De zon gaat onder
Het licht zal vergaan
maar mijn liefde voor jou
Blijft altijd bestaan
De bloemen gaan dood
Daarom zal ik dit opschrijven
Lieve schat
De liefde voor jou zou altijd blijven
Bomen verdrogen
Gras gaat zweten
Mijn schat
ik zal je nooit meer vergeten
Over dit gedicht
Auteur:
natascha
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verliefd]
[Geluk]
[Toekomst]